Ανακοίνωση για την ηλεκτρονική δήλωση μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου Ακαδημαϊκού έτους 2018-2019

Οι φοιτητές των τμημάτων Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων, υποβάλουν ανανέωση εγγραφής-δήλωση μαθημάτων από 24-9-2018 έως 7-10-2018 μέσω της ηλεκτρονικής γραμματείας από τον ιστότοπο του ΤΕΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ και σύμφωνα με τις οδηγίες και τις προϋποθέσεις που έχουν δοθεί από το τμήμα τους.

Για τις προθεσμίες των δηλώσεων μαθημάτων στα τμήματα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών, Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής και Λογοθεραπείας θα ακολουθήσει ανακοίνωση στο προσεχές διάστημα.

Οι νεοεισαχθέντες φοιτητές του 2018-19 θα παρακολουθήσουν τα μαθήματα του Α΄ εξαμήνου σπουδών. Δεν χρειάζεται να υποβάλουν οι ίδιοι δήλωση μαθημάτων αφού αυτό θα γίνει αυτόματα από το ΜΗΤΡΩΟ ΦΟΙΤΗΤΩΝ του ΤΕΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ. Στα επόμενα εξάμηνα όμως οι ίδιοι οι φοιτητές θα πρέπει να υποβάλουν τις δηλώσεις μαθημάτων ηλεκτρονικά (Φεβρουάριο & Σεπτέμβριο κάθε ακαδημαϊκού έτους).

Σημείωση: στο χειμερινό εξάμηνο κάθε ακαδημαϊκού έτους διδάσκονται τα μαθήματα των μονών εξαμήνων (α΄, γ΄, ε΄, και ζ΄) ενώ στο εαρινό εξάμηνο διδάσκονται τα μαθήματα των ζυγών εξαμήνων (β΄, δ΄ και στ΄).

Στα δηλωθέντα μαθήματα του παρόντος ακαδημαϊκού έτους στα οποία δεν θα υπάρξει επιτυχία ή οι φοιτητές δεν θα προσέλθουν στην εξέτασή τους, επαναλαμβάνονται στην εξεταστική του Σεπτεμβρίου. Συνιστάται στους φοιτητές ιδιαίτερη προσοχή κατά την συμπλήρωση των δηλώσεων μαθημάτων τους (υποβάλλεται υποχρεωτικά δυο φορές τον χρόνο). Φοιτητής που δεν έχει δηλώσει μάθημα δεν δικαιούται να εξεταστεί στο εν λόγω μάθημα

 

tanea

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018

Τελευταία Νέα
Banner